Gardinbussen

Få inspiration leveret lige til døren med gardinbussen

Hos Miga Gardiner ønsker vi at gøre det nemt for både private, institutioner og erhvervsdrivende at finde deres helt rette gardinmatch. Derfor har vi oprettet gardinbussen, hvor I får inspiration leveret lige til døren af kompetente fagfolk. Gardinvalg kan hurtigt blive en uoverskuelig og forhastet proces, hvor der ikke tages højde for indretningsværdien, og hvor man må gå på kompromis med de rette mål i butikken. Gardinbussen eliminerer alle disse mindre flatterende dele af at få valgt og monteret gardiner til dit hjem eller din virksomhed. Vi kører primært til Køge og København, men vi dækker hele Sjælland.

Gardinbussen på Sjælland

Sådan fungerer det, når du benytter Miga gardinbus

Du kontakter os og booker en ganske uforpligtende aftale med Miga gardinbus, hvorefter vi kører ud til din adresse med bussen fyldt af forskellige gardintyper, stoftyper og farvenuancer. Vi taler sammen om både jeres ønsker og behov, hvorefter nogle eksempler bliver hentet ind fra bussen, så I kan se, hvordan de faktisk ser ud i jeres omgivelser.

Vores medarbejder kan hjælpe med at indsnævre udvalget på baggrund af jeres præferencer, og de kan også komme med forslag til, hvordan gardinindretningen kan se ud. Gardiner behøver ikke kun være et praktisk element til afskærmning – det kan også bruges som dekorativt element for at skabe balance i jeres indretning.

Når vi sammen har fundet de rette gardiner til jer, vil konsulenten tage de nødvendige mål og kan derfor give jer en konkret pris på jeres gardinløsning inkl. montering, inden de drager afsted igen.

Miga gardinbussen vender tilbage, og jeres gardiner monteres

Når jeres gardiner er klar i de rette mål, stof og farve, vender vi tilbage til jer og monterer jeres nye gardiner. Når I er tilfredse med resultatet, takker vi for et godt samarbejde og vejleder jer i forbindelse med vedligeholdelse og rengøring af jeres gardiner. Vi tilbyder også en rengøringsservice hos Miga Gardiner, hvor vi kommer hjem til jer, afmonterer gardinerne, får dem rengjort korrekt og vender tilbage og monterer dem på ny.

Hos Miga Gardiner er vi også medlemmer af Botex.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.