Markiser

Markiser der passer til husets arkitektur

Den danske sommer kan blive længere og sjovere med en markise. En markise er det oplagte valg til solid og troværdig udvendig solafskærmning, og hos Miga Gardiner i Køge har vi årevis af erfaring med at matche både private, erhvervsdrivende og institutioner med markiser, der matcher bygningens arkitektur og stil. I den forbindelse samarbejder vi med en ekstern partner, der gør det muligt for os at tilbyde tryk af virksomhedens navn eller logo på jeres markise, så I kan gøre sommerdage på jeres udendørsareal til en del af virksomhedens branding.

Vi forhandler markiser i alle størrelser og farver fra de førende producenter på markedet, så du er garanteret en holdbar og kvalitetsstærk markise uanset, hvilken model du vælger. Når du har fundet den markise, der fremover skal præge dit udendørsareal, sørger vi ligeledes for, at den monteres korrekt: markisemontering er en tillidssag, som du trygt kan overlade til os, da vi er specialister på området.

Markiser til private og erhverv på Sjælland

Vedligeholdelse af markiser

Det er de færreste markiseejere, der husker at give markisen den rette pleje med henblik på at forlænge levetiden. En markise er ikke nogen lille investering, og derfor er du selvfølgelig bedst tjent med at passe på den. I det bedst tænkelige scenarie betyder det, at man hvert forår og efterår vasker armene og kassetten, hvis man har sådan en. Hvert fjerde år bør du også polere kassetten.

Kontakt os i dag og hør mere om vores markiser

Hvis du er interesseret i en markise, må du endelige rette henvendelse til os. Vi besvarer også gerne spørgsmål og vejleder dig til det rette markisevalg. Vi tilbyder markiser til kunder i Køge, København og resten af Sjælland. 

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.