Lamelgardin

Nye lamelgardiner fra Miga Gardiner

Lamelgardiner er efterhånden blevet fast inventar i nye lejlighedsbyggerier og findes oftest i alverdens store vinduespartier rundt om i landet. Og der er gode grunde til, at det netop er i de nye lejlighedsbyggerier og større vinduespartier som i fx køkkenalrum, at man oftest finder lamelgardiner. Lamelgardinet er nemlig en oplagt løsning til boligbyggerier, hvor man bor tæt på sine naboer og genbo, fordi man med lamelgardiner let kan sløre for uvedkommende uden at lukke fuldstændigt af for dagslyset. Hos Miga Gardiner i Køge fører vi både transparente, semi-transparente og mørklægningslameller, så du kan få et lamelgardin, der passer dine præferencer for solafskærmning og privatliv.

Mange kender lamelgardiner, der er sat sammen via en tynd bundkæde, som desværre let kan gå i stykker, hvis hunden stikker snuden mellem lamellerne, eller man selv falder over dem. Hos Miga Gardiner tilbyder vi derfor også lamelgardiner, hvor man får dem monteret med bundlodder, der er syet ind i bunden af lamellerne, så man helt kan undgå bekymringer fra typiske bundkæde.

Lamelgardiner til solafskærmning i København

Simpel rengøring af lamelgardiner

I langt de fleste tilfælde er det meget lige til at rengøre sine lamelgardiner, hvis de bliver rengjort efter anvisninger. Hvis du alligevel er en smule bekymret for eller simpelthen ikke kan finde tid til at afmontere og genmontere systemet, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Denne service inkluderer alt fra afmontering til vask og genmontering.

Kontakt os i dag og hør mere om vores lamelgardiner

Hos Miga Gardiner i Køge forhandler vi en række forskellige lamelgardiner, der gør det let for dig at finde dit rette match i vores sortiment. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvilke andre gardinløsninger der ville tage sig godt ud til dig, kan du også booke en aftale med vores gardinbus. Her kommer vi ud til dig og taler med dig om forskellige gardinløsninger. Vi står altid klar til at give et godt tilbud til kunder i Køge, København og resten af Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os med henblik på dit næste lamelgardin.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.