Rullegardin

Rullegardiner tilpasset dine behov

Rullegardiner er et populært valg til børneværelset, kontoret og værelser i det hele taget, og det er der gode grunde til. Rullegardiner er nemlig kendetegnet ved at være prisvenlige, enkle og effektive, mens de har et stramt og minimalistisk design, der matcher langt de fleste indretningsstile. Derudover giver rullegardiner nøjagtig kontrol over mængden af lys, der trænger ind i rummet, og de optager meget lidt plads i vinduesområdet. Hos Miga Gardiner i Køge tilbyder vi en række forskellige løsninger inden for rullegardiner bl.a. med glat lærred eller det, der kaldes for screen, som sikrer, at du kan kigge ud, men at solens stråler skinner skråt ned og ikke direkte ind.

Rullegardin i København

Rengøring af rullegardiner

Et lærredsrullegardin er en af de mest populære typer af rullegardiner. Denne type rullegardiner kan man ikke rengøre og bringe tilbage til sin originale stand – det er i stedet at forvente, at denne type rullegardin kan holde syv til ti år, inden de skal udskiftes.

Kontakt os i dag og hør mere om vores rullegardiner

Hos Miga Gardiner i Køge forhandler vi en række forskellige rullegardiner, der gør det let for dig at finde dit rette match i vores sortiment. Hvis du kunne tænke dig at se, hvilke andre gardinløsninger der ville tage sig godt ud til dig, kan du også booke en aftale med vores gardinbus. Her kommer vi ud til dig og taler med dig om forskellige gardinløsninger. Vi står altid klar til at give et godt tilbud til kunder i Køge, København og resten af Sjælland.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.