Persienner

Alt inden for persienner

Der findes ikke mange hjem, hvor der ikke på et eller andet tidspunkt har været persienner. Persienner vælges ofte hos private og erhvervsdrivende, der ønsker fleksibiliteten fra lamelgardinerne uden at skulle ofre lige så meget plads. Persienner er derfor en god gardinløsning til fleksibel og effektiv solafskærmning i mindre vinduespartier, hvor man ønsker en simpel og minimalistisk gardinløsning.

Hos Miga Gardiner i Køge forhandler vi mere end 200 varianter af persienner, og der er derfor noget for enhver smag i vores sortiment. Vi sidder altid klar til at vejlede dig i forbindelse med valg af persienner, og hvis du ønsker at se flere forskellige prøver, kan du booke en aftale med vores gardinbus.

Solafskærmning i København og omegn

Rengøring af persienner

I dag findes persienner ikke i lige så mange private hjem, som det tidligere har gjort. Det har ofte noget at gøre med, at rengøringsprocessen kan være meget omstændig. Derfor har vi hos Miga Gardiner oprettet en rengøringsservice, hvor vi kommer ud til dig, afmonterer dine persienner, tager dem med for at rengøre dem og genmonterer dem på ny. Det har vi gjort, så det ikke skal være et spørgsmål om rengøring, der afholder dig fra at få den gardinløsning, du ønsker.

Kontakt os i dag og hør mere om vores persienner

Hos Miga Gardiner forhandler vi mere end 200 persienner i forskellige materialer, så det er let for dig at finde dit rette match i vores sortiment. Vi står altid klar til at give et godt tilbud samt råd og vejledning til vores kunder i Køge, København og resten af Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.