Gardiner

Gardiner i alle prisklasser

Gardiner spiller en afgørende rolle i indretningen af rum og lokaler, da de – uanset model og type – har en stor indflydelse på rummenes atmosfære og funktionalitet. Et af de primære formål med gardiner er naturligvis at kontrollere lysindfaldet, værne om privatlivet samt at temperaturregulere, men gardiner er mere end blot afskærmning: Gardiner er også dekorative elementer, der foruden at bidrage til et godt indeklima, kan spille en væsentlig rolle i at skabe balance i din indretning. Hos Miga Gardiner i Køge er vi specialister i at skabe gardinløsninger til private og erhvervsdrivende, der er smukke og funktionelle, og som bidrager til komforten og den overordnede følelse af jeres rum.

Blåt gardin

Tidens trends: Farverige gardiner og bedre akustik

Inden for de sidste to år er der sket rigtig meget på området for gardiner. Det gælder både hos forbrugeren, boligselskaber og hos forhandlerne. I dag er private og erhvervsdrivende ikke længere bange for at vælge farverige gardiner til for at skabe en mere legende atmosfære og mere liv i moderne, hvide bygninger. Derudover bygges der i dag ufattelig mange lejligheder og erhvervsbygninger med åbne gulvplaner og generelt store rum, hvilket ofte resulterer i ret ringe akustik. Derfor er man blevet mere opmærksom på at vælge gardiner, der bidrager til at forbedre akustikken og dermed øge komforten i de store rum.

Vores anbefalinger til soveværelset

Soveværelset er et rum, hvor det er særligt vigtigt at få valgt de rette gardiner. Hvis du har et mindre vindue i soveværelset, men ret meget væg, kan du med fordel vælge et bredere gardin i bløde tekstiler, der kan give et hotelpræg til værelset. Vi tilbyder gardiner til kunder i Køge, København og resten af Sjælland. 

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.