Panelgardin

Stort udvalg af panelgardiner

Panelgardiner er et oplagt valg til jer, der har store vinduespartier, og som ønsker en stor designfrihed i sammensætningen af jeres gardinløsning. Når det kommer til panelgardiner, handler det om at opnå den helt rette balance for ikke at tynge rummet ned. Hos Miga Gardiner i Køge er vi specialister inden for gardinløsninger, og vi har derfor den rette designerfaring og ikke mindst det rette udvalg til at sikre dig en unik løsning med panelgardiner.

Panelgardiner betjening i København

Rengøring af panelgardiner

Panelgardiner fås i forskellige materialer, hvor stof og rullegardinstof er de mest almindelige. Hvis I vælger almindeligt stof, kan det vaskes i maskinen efter anvisningerne. Hvis du vælger rullegardinstof, kan disse ikke vaskes.

Kontakt i stedet os, hvis I ønsker professionel afmontering, rengøring og genmontering af jeres panelgardiner. Hos Miga Gardiner tilbyder vi vores rengøringsservice i Køge, København og resten af Sjælland. Vi kommer ud til dig, afmonterer dine gardiner, rengør dem og monterer dem på ny.

Kontakt os i dag og hør mere om vores panelgardiner

Hos Miga Gardiner forhandler vi en række forskellige panelgardiner, der gør det let for dig at finde dit rette match i vores sortiment. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvilke andre gardinløsninger der ville tage sig godt ud til dig, kan du også booke en aftale med vores gardinbus. Her kommer vi ud til dig og taler med dig om med forskellige gardinløsninger. Vi står altid klar til at give et godt tilbud. Vores gardinbus kører i Køge, København og resten af Sjælland. 

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.