Foldegardin

Foldegardiner i alle størrelser

Et foldegardin – også kaldt et liftgardin – er en populær gardintype til stuen og spisestuen, og det er der en række gode grunde til. Foldegardiner er lavet i ægte gardinstof, hvilket bidrager til en mere hyggelig stemning end fx rullegardinet, og derudover er det en simpel gardintype, der ikke tager for meget af udsigten. Et foldegardin er derfor et oplagt valg til rum, hvor man gerne vil have mulighed for at skærme for solen i forskellig grad og værne om ens privatliv, mens det fortsat er let at rulle op og få fuldt udblik fra vinduet.

Foldegardinet er derfor også særligt egnet til mindre lejligheder og stuer, hvor der ikke er plads til de helt store gardinløsninger.

Foldegardiner

Simpel rengøring af foldegardiner

En anden fordel ved foldegardiner er, at de er lette at rengøre. Eftersom foldegardiner – eller liftgardiner – er lavet i rigtigt gardinstof, kan du afmontere systemet og vaske selve gardinet i vaskemaskinen efter anvisningerne. Hvis du alligevel er en smule bekymret for eller simpelthen ikke kan finde tid til at afmontere og genmontere systemet, kan du benytte dig af vores rengøringsservice.

Vores medarbejder kommer gerne ud til dig og afmonterer dit foldegardin for at tage det med tilbage til vores rengøringsafdeling. Her giver vi den skånsomme vask, som dit foldegardin har brug for, leverer det tilbage og monterer det på ny.

Kontakt os i dag og hør mere om vores foldegardiner

Hos Miga Gardiner i Køge forhandler vi en række forskellige foldegardiner, der gør det let for dig at finde dit rette match i vores sortiment. Hvis du er nysgerrig på, hvilke andre gardinløsninger der ville tage sig godt ud til dig, kan du også booke en aftale med vores gardinbus. Her kommer vi ud til dig og taler med dig om forskellige gardinløsninger. Vi står altid klar til at give et godt tilbud til kunder i Køge, København og resten af Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os med henblik på dit næste foldegardin.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.