Plissegardin

Plissegardiner og duetter

Plisségardinerne kom frem for første gang i starten af 80’erne, og deres popularitet er kun vokset – det er der imidlertid gode grunde til. Plisségardiner/duetter er at finde i samtlige private hjem landet over, og de er populære grundet deres fleksibilitet – især up and down-modeller –, mange betjeningsmuligheder og minimalistiske design. Derudover kræver plisségardiner kun minimal plads, hvilket gør det let at installere gardinerne i mindre rum og fortsat opretholde et åbent og luftigt udseende.

Plissegardiner & duetter i Køge

Enkeltvævet eller dobbeltvævet stof

Når det kommer til plisségardiner og duetter, skelner man mellem plissé og duetter. Duetter og plisségardiner findes i samme modeller, hvor plissé er enkeltvævet, er duetter dobbeltvævet stof, og duetter kaldes derfor også for dobbelt-plissé. Når man vælger et klassisk, enkeltvævet plisségardin, vil man få bittesmå huller i gardinet, hvorimod der med dobbelt-plissé ikke er nogen huller. Det er derfor værd at overveje, hvilke af de to løsninger der giver bedst mening i dit hjem.

Duetter er fx et godt valg til kontoret, fordi stoffet har en god tæthed. Plissé med en perlemorsbelægning bagpå, sikrer, at dit gardin kan kaste varmen væk, og at solen ikke trækker igennem og forstyrrer din skærm.

Simpel rengøring af plisségardiner

Plisségardiner er ganske lette at gøre rent med den bløde børste fra støvsugeren og kan også vaskes af efter producentens anvisninger. Hvis du derimod har et mørklægningsplisségardin eller en duette, anbefaler vi ikke, at du vasker dem. Hvis du alligevel er en smule bekymret for eller simpelthen ikke kan finde tid til at afmontere og genmontere systemet, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Denne service inkluderer alt fra afmontering til vask og genmontering.

Kontakt os i dag og hør mere om vores plisségardiner

Hos Miga Gardiner i Køge forhandler vi en række forskellige plisségardiner/duetter, der gør det let for dig at finde dit rette match i vores sortiment. Hvis du kunne tænke dig at se, hvilke andre gardinløsninger der ville tage sig godt ud til dig, kan du også booke en aftale med vores gardinbus. Her kommer vi ud til dig og taler med dig om forskellige gardinløsninger. Vi står altid klar til at give et godt tilbud til kunder i Køge, København og resten af Sjælland.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.