Solafskærmning

Solafskærmning

Gardiner spiller en afgørende rolle i forbindelse med at skærme for solen og give kontrol over lysindfaldet i et rum. Det er derfor også vigtigt, at man undersøger forskellige gardinløsninger for at sikre, at man kommer hjem med en løsning, der matcher ens ønsker for lysindfald og den kontrol, man ønsker at have over dette. Hos Miga Gardiner er vi specialister inden for gardinløsninger og solafskærmning, og vi samarbejder både med private og erhvervsdrivende i Køge og København samt resten af Sjælland. Vi har mange års erfaring i at matche vores kunder med gardiner, der skaber det ønskede lysmiljø og den rette mængde solafskærmning i jeres rum.

Solafskærmning i København og omegn

Solafskærmning: Forskellige gardiner, forskellige kontrolniveauer

Ethvert gardin tilbyder i nogen grad solafskærmning, men der er fortsat stor variation inden for, hvor meget solafskærmning hver gardintype kan tilbyde. Plisségardiner er for eksempel ideelle for jer, der ønsker en fleksibel gardinløsning, som let kan skærme for solen netop der, hvor den falder ind. De giver også en diffus og blød stemning i rummet, når de bruges til solafskærmning. Derudover giver lamelgardiner også god kontrol over lysindfaldet, men der vil næsten altid slippe en smule lys ind grundet designet. Her kan persienner med vandrette lameller i højere grad skærme helt for solen, hvis du ønsker at have denne mulighed.

Vi forhandler både gardiner, der er semi-transparente eller transparente, og så forhandler vi naturligvis mørklægsgardiner og dimeout, og det er derfor let for dig at finde en gardinløsning hos os, der passer dit behov for solafskærmning.

Få besøg af gardinbussen

Hos Miga Gardiner i Køge ønsker vi at gøre det nemt for både private, institutioner og erhvervsdrivende at finde deres helt rette gardinmatch. Derfor har vi oprettet gardinbussen, hvor I får inspiration leveret lige til døren af kompetente fagfolk. Hvis I derfor er nysgerrige på, hvilket gardin og stof, der bedst varetager jeres behov, så bestil en tid til besøg af Miga gardinbus. Vi kører ud til kunder i Køge, København og resten af Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, materialer og tid. Vi sidder klar til at hjælpe jer på vej til den helt rette løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi samler på glade kunder

Jan Pedersen
Jan Pedersen
2023-11-14
Vi skulle have nye rullegardiner og plissegardiner. Ved besøg i hjemmet, gennemgik vi sammen med Thomas muligheder og farver. Efter 14 dage var de klar og Thomas kom og monterede. Var god til at informere om brug og vedligeholdelse. Vi kan klart anbefale Miga gardiner. Linda og Jan
Sandra Eriksen
Sandra Eriksen
2023-02-25
Virkelig en spændende butik, med super ekspertise Jeg var overrasket over det KÆMPE udvalg af stoffer, duge og håndklæder.
Preben Haggstrom
Preben Haggstrom
2022-04-26
God betjening
Bente Norddal Hansen
Bente Norddal Hansen
2021-03-12
Super god og erfaren betjening
Erik Jensen
Erik Jensen
2020-02-12
Utrolig hjælpsom betjening
Peter Laursen
Peter Laursen
2019-12-12
De er hjælpsomme, dygtige, overholder aftaler og det udførte arbejde er perfekt.